Γιατί να εγγραφείτε

Γιατί έχουμε δημιουργήσει για εσάς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πλήρη ενημερωμένη αποθήκη  όλο το 24ωρο δίνοντας  σας χρήσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη και προώθηση της δική σας επιχείρησης.

Για τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές μας σε συνάρτηση πάντα με τις σωστές ποιοτικές προδιαγραφές.

Γιατί  οι ξεκάθαρες τιμές στις οποίες  αγοράζετε τα προϊόντα μας σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, σας δίνουν τη δυνατότητα να ανεβάσετε κατά πολύ το δικό σας περιθώριο κέρδους και να είστε ταυτόχρονα εξαιρετικά ανταγωνιστικοί.

Για την μεγάλη ποικιλία προϊόντων μας  η οποία ανανεώνεται διαρκώς σύμφωνα με τις νέες τάσεις της αγοράς.

Σας  προτείνουμε πρωτοποριακά και πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα.

Γιατί η διανομή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από φορτηγά της εταιρείας στο χώρο σας  εντελώς δωρεάν (εντός Θεσσαλονίκης) ή στέλνεται εντελώς δωρεάν στο πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή σας Πανελλαδικά

Γιατί έχουμε προβεί για την εξυπηρέτηση σας σε μια πάρα πολύ προνομιακή συμφωνία με την ΕΛΤΑ courier για άμεσες αποστολές στον χώρο σας.

Έχουμε δημιουργήσει για εσάς  έναν μόνιμο εκθεσιακό χώρο στο οποίο μπορείτε με ακρίβεια να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να τα προμηθευτείτε άμεσα με την βοήθεια των εξυπηρετικών εργαζομένων της εταιρείας μας  .

Κάθε χρόνο στην αρχή της σεζόν σας  αποστέλλετε εντελώς  δωρεάν τιμοκατάλογος  με φωτογραφίες, κωδικούς, τιμές, και πληροφορίες όλων των προϊόντων.

Δεν σας περιορίζουμε με ποσότητες ή κόστος παραγγελίας