Επαναλειτουργία από 05/05/2020

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα όπου η εταιρεία μας αποφάσισε λόγω της πανδημίας να αναστείλει τις καθημερινές της δραστηριότητές της με μοναδικό σκοπό να διαφυλάξει την υγεία όλων των εργαζομένων της, πέραν φυσικά και αυτής των πελατών της,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας θα επαναλειτουργήσει κανονικά από την Τρίτη 05 Μαΐου.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η εταιρεία μας θα λάβει για τους συνεργάτες και για τους πελάτες της όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής  που προτείνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας, γιατί το μεγαλύτερο αγαθό για όλους μας παραμένει η υγεία.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση που δείξατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, υποσχόμενοι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Προκειμένου να συμβάλετε και εσείς στην αντιμετώπιση την πανδημίας και για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο παρακαλούμε στην προτίμηση δημιουργίας παραγγελίας

  1.  Μέσω της Β2Β σελίδα μας nuovavita.gr δημιουργώντας παραγγελία αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, σαν σε ένα κλασσικό eshop αλλά μόνο για εμπόρους , η οποία είναι πλήρως ενημερωμένη πλέον με όλα μας τα προϊόντα και καθημερινά εμπλουτίζετε και με φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες.
  2. Με email στο info@nuovavita.gr 
  3. Σε όσους δεν βολεύουν οι παραπάνω τρόποι φυσικά μπορεί να κάνει την παραγγελία του τηλεφωνικά απλά θα ζητούσαμε την κατανόηση σας σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεση απάντηση στην κλήση σας.

Παρακαλώ όσοι επιλέξετε τον δεύτερο τρόπο στην παραγγελία σας να μας αναφέρεται και το όνομα στο οποίο εκδίδουμε τιμολόγιο ή το επαγγελματικό σας ΑΦΜ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.