Ποιοι είμαστε

H NUOVAVITA I.K.E δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών γάμου και βάπτισης ως εισαγωγική αλλά και εξαγωγική μονάδα προμηθεύοντας τα καταστήματα.

Tα γραφεία και οι αποθήκες μας με μόνιμο εκθετήριο και cash & carry μόνο για εμπόρους βρίσκονται στο νέο μας ιδιόκτητο χώρο στη Θερμαϊκού 59 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη ποικιλία μας θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς προσφέροντας ιδέες και λύσεις για ένα πετυχημένο γάμο και βάπτιση στη καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στο χώρο του γάμου και της βάπτισης και μπορούμε να προτείνουμε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και ιδεών οτιδήποτε αφορά το γάμο ή τη βάπτιση.

Βασικός μας στόχος είναι πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και κάθε μας προσπάθεια χαρακτηρίζεται από το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί τους.

Η Φιλοσοφία μας….

H επιτυχημένη πορεία μας στα 40 έτη λειτουργιάς μας σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, πιστοποιεί πως κάθε ιδέα και προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με εγγύηση τον επαγγελματισμό μας.

Με βασική μας προτεραιότητα την ταχύτερη εξυπηρέτηση και τις χαμηλότερες τιμές, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τον ασφαλέστερο τρόπο παραλαβής των προϊόντων μας προμηθεύουμε πάνω από 2000 καταστήματα ετησίως.

Οι Ανθρωποί μας….

Οι άνθρωποι μας επιλέγονται αυστηρά και εκπαιδεύονται αντίστοιχα για κάθε τομέα της επιχείρησης μας, έτσι ώστε να είναι συνεχώς στη διάθεση των πελατών μας με ευρηματικές προτάσεις προσφέροντας έξυπνες, πρωτότυπες και οικονομικές λύσεις για έναν αξέχαστο γάμο ή βάπτιση.

Οι Πελάτες μας….

Η διαρκής αναζήτηση των νέων τάσεων της μόδας σε συνδυασμό με τη κατανόηση των αναγκών της αγοράς, δίνει την ασφάλεια στους πελάτες μας ότι μέσα από τα προϊόντα μας θα βρουν ότι πιο μοντέρνο, πρωτότυπο και ξεχωριστό μπορεί κανείς να επιλέξει για τις μοναδικές στιγμές του γάμου ή της βάπτισης.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης μας δίνει τη δύναμη να αντιλαμβανόμαστε το παλμό του καταναλωτικού κοινού, και μας επιτρέπει να διατηρούμε αλλά και να ανακαλύπτουμε διαρκώς τις καλύτερες και πιο έγκυρες πηγές προμήθειας για τους πελάτες μας.