Πως θα εγγραφείτε

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας απευθύνεται μόνο σε πελάτες που διαθέτουν κατάστημα με είδη συναφή με αυτά της εταιρίας μας και μόνο.

Για να εγγραφείτε πατήστε  αρχικά στη κορυφή της σελίδας στο πεδίο “Εγγραφή”

Συμπληρώστε  όλα τα πεδία με κόκκινο αστερίσκο με Ελληνικούς χαρακτήρες εκτός από τα πεδία “Όνομα χρήστη” και “email”  τα οποία  θα συμπληρώσετε με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.

Ένα συνθηματικό (κωδικός) θα αποσταλεί στη διεύθυνση email σας τον οποίο μπορείτε να τον αλλάξατε μόλις συνδεθείτε στην σελίδα μας

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι ο λογαριασμός σας θα έχει πρόσβαση σε τιμές και διαθεσιμότητα και θα μπορείτε να δημιουργήσετε ηλεκτρονική παραγγελία αφού γίνει πρώτα ο σχετικός έλεγχος από το Τμήμα Πωλήσεων.

Για τον λόγο αυτό και επειδή η εταιρία μας απευθύνεται μόνο σε πελάτες χονδρικής   αφού συμπληρώσετε  φόρμα  εγγραφής συνεργάτη θα πρέπει να μας στείλετε με e-mail στο info@nuovavita.gr ή με fax στο 2310.550680 την έναρξη εφορίας του καταστήματός σας ή κάποιο άλλο αποδεικτικό π.χ κάποιο τιμολόγιο αγοράς που να φαίνονται τα στοιχεία της εταιρία σας αλλά και ότι ασχολείστε με είδη συναφή με αυτά της εταιρίας μας και μόνο.

Για τους πελάτες που έχουμε ήδη τα στοιχεία τους και εφόσον συμφωνούν με αυτά που θα συμπληρωθούν στη “Φόρμα Εγγραφής Συνεργάτη”, η παραπάνω διαδικασία αποστολής των εγγράφων ΔΕΝ είναι αναγκαία.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.