Αναζήτηση Προϊόντος

Εγγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι το εταιρία μας απευθύνετε μόνο σε πελάτες που διαθέτουν κατάστημα με είδη συναφή με αυτά της εταιρίας μας και μόνο.

 

Για τον λόγο αυτό και αφού συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα θα πρέπει να μας στείλετε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2310.550680 την έναρξη εφορίας του καταστήματός σας ή κάποιο άλλο αποδεικτικό (π.χ κάποιο τιμολόγιο αγοράς που να φαίνονται τα στοιχεία της εταιρία σας).

 

Για τους πελάτες που έχουμε ήδη τα στοιχεία τους και εφόσον συμφωνούν με αυτά που θα συμπληρωθούν στη "Φόρμα Εγγραφής Συνεργάτη", η παραπάνω διαδικασία αποστολής των εγγράφων ΔΕΝ είναι αναγκαία.

 

Στα πεδία "Όνομα χρήστη" και "Συνθηματικό" τα οποία είναι ουσιαστικά τα κλειδιά για να μπορείτε να βλέπετε τιμές και να κάνετε παραγγελίες, καθώς και στο πεδίο "email" συμπληρώστε με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες. 

 

 

Στα υπόλοιπα πεδία συμπληρώνουμε με κεφαλαίους χαρακτήρες και ελληνικά.

 

 

 Εάν συμφωνείτε με τα παραπάνω κάντε "κλίκ" παρακάτω στην Φόρμα Εγγραφής Συνεργάτη.

 

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί αφού γίνει πρώτα ο σχετικός έλεγχος απο το Τμήμα Πωλήσεων.

 

FormaEggrafisSinergatiWeb

 

 

Σύνδεση - Login