Δωρεάν εργαλεία αύξησης πωλήσεων


Νέα Εκπτωτική Πολιτική

Η Nuova Vita έχοντας ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση και στήριξη των συνεργατών της εφαρμόζει νέα εκπτωτική πολιτική παρέχοντας Πιστωτικό Τιμολόγιο με βάση τον Ετήσιο Τζίρο (αφορά την καθαρή αξία των τιμολογίων Άνευ ΦΠΑ) υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις όπως αναγράφονται παρακάτω:

 • Όλα τα είδη συμμετέχουν στον Ετήσιο Τζίρο με εξαίρεση τις παρακάτω 6 Ομάδες Ειδών οι οποίες θα συμμετέχουν στην επίτευξη στόχου αλλά δεν θα υπολογίζονται στο πιστωτικό έκπτωσης . ( για παράδειγμα αν ο ετήσιος τζίρος καθαρής αξίας σε όλα τα είδη είναι 7000€ και ο τζίρος στην ομάδα ειδών “ Κουφέτα” είναι 1500€ θα εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο με ποσοστό 7% για 5.500€)

 1. Γάζες
 2. Κουφέτα
 3. Ξύλινα κουτιά Βάπτισης
 4. Στέφανα
 5. Ποτήρια – Καράφες Κρύσταλλο
 6. Τσάντες Δερματίνης.
 • Η έκδοση Πιστωτικού Τιμολογίου θα γίνεται έως τις 15/1 του επόμενου έτους και εφόσον δεν υπάρχει Χρεωστικό Υπόλοιπο προς την εταιρεία Nuova Vita ΙΚΕ ως τις 31/12 του τρέχοντος έτους.

 • Η έκδοση Πιστωτικού Τιμολογίου μπορεί να συμψηφίζεται με τυχόν εκκρεμή τιμολόγια εφόσον δεν υπάρχει Χρεωστικό Υπόλοιπο μετά τον συμψηφισμό.

Οι κλίμακες τζίρου και τα αντίστοιχα ποσοστά έκπτωσής έχουν ως εξής:

Στόχος Τζίρου Άνευ ΦΠΑΠοσοστό έκπτωσης
3.000€ – 6.000€5%
6.001€ – 10.000€7 %
10.001€ – 15.000€10%
15.001€ – 25.000€15%
25.001€ και πάνω 25%

 

 • Κατεβάστε δωρεάν επαγγελματικές φωτογραφίες

Σας παρέχουμε τρεις τρόπους να πάρετε τις φωτογραφίες μας για να μπορέσετε να τις  χρησιμοποιήσετε.

 1. Χρησιμοποιήστε το XML αρχείο 

3. Κάνοντας  δεξί κλικ και μετά “αποθήκευση εικόνας ως” πάνω σε κάθε φωτογραφία που χρειάζεστε.

Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες στο δικό σας eshop, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (instagram, facebook) κλπ. και εκτοξεύστε τις πωλήσεις σας με μηδενικό κόστος. Θυμηθείτε όμως ότι η χρήση τους επιτρέπεται μόνο για την προώθηση των προϊόντων της Nuova Vita.

 • Κάντε κλικ στο παρακάτω link και κατεβάστε ένα XML αρχείο με όλας μας τα προϊόντα 

  https://www.nuovavita.gr/index.php?route=extension/feed/google_sitemap


Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε χιλιάδες προϊόντα έτοιμα προς πώληση στην δική σας ιστοσελίδα . Το αρχείο είναι live συνδεδεμένο με την αποθήκη μας και κάθε φορά που το κατεβάζετε έχετε πραγματική εικόνα της αποθήκης μας. Σας παρέχει όλα τα προϊόντα τα οποία είναι ανεβασμένα τη δεδομένη χρονική στιγμή στο δικό μας eshop, με όλες τις πληροφορίες τους όπως: Κωδικός, Περιγραφή, Τιμή,  παραλλαγές προϊόντος(χρώματα) όπου αυτά υπάρχουν, τυχόν συμπληρωμένες πληροφορίες για το προϊόν, Φωτογραφία και Διαθεσιμότητα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Για να κάνετε import xml αρχείου στο δικό σας eshop θα πρέπει να ζητήσετε  ίσως την βοήθεια από το κατασκευαστή του site σας.