Νέα e-shop B2B

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η εταιρία μας δημιούργησε ένα νέο περιβάλλον ηλεκτρονικής καταχώρησης των παραγγελιών σας (B2B) στα πλαίσια λειτουργίας μιας σύγχρονης και συνεχώς αναπτυσσόμενης Εταιρίας.
 Η ιστοσελίδα επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε ώστε να είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο ενημερωμένη για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας άμεσα και γρήγορα.

Προκειμένου να μπορείτε να μπείτε στο Κατάστημα Β2Β ,  να δείτε το Προϊόντα μας με τις τιμές τους, να δώσετε την Παραγγελία σας να ενημερωθείτε  για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας με ακρίβεια   αλλά και επιπρόσθετα  να έχετε εικόνα των προηγούμενων παραγγελιών-αγορών σας ή να δείτε τον έντυπο κατάλογο μας σε ηλεκτρονική μορφή παρακαλούμε προχωρήστε στην  Εγγραφή

Η διαδικασία αυτή είναι αναγκαία εάν επισκέπτεστε για πρώτη φορά την Β2Β ιστοσελίδα μας και γίνετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για να μπορείτε πλέον να συνδεθείτε με την εταιρία μας.

Οι υφιστάμενοι πελάτες στο Β2Β θα χρειαστεί να εισάγουν ξανά έναν νέο κωδικό πρόσβασης.  Θα αποσταλεί και σχετικό ενημερωτικό email.